A manikurkeszlet.hu. a felhasználói élmény javítása és a webáruház fejlesztése érdekében cookie-kat használ.

A cookie-król bővebben az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashat.
Termékek Menü
   

Szállítási információk

Megrendeléseket csak Magyarország területén áll módunkban teljesíteni. Megrendelésed átvételéhez a kövekező szállítási módok közül választhatsz:
- Házhozszállítás GLS-el,

-  Átvétel GLS Csomagponton,
-  Foxpost csomagautomatáknál

Kiszállítás várható ideje a rendelés leadását követően 2-7 munkanap.

1. házhozszállítást a GLS futárszolgálat munkatársai végzik hétköznapokon 8-17 óra között. A kiszállítás díja az ország egész területén bruttó 1310 Ft, 20000 Ft feletti megrendelés estén díjtalan. Az utánvét összegét a futárnál kézpénzzel és bankkártyával is ki lehet egyenlíteni. Futárszolgálattal történő kiszállításhoz kérjük olyan címet adj meg, ahol a megadott intervallumban át tudják venni a küldeményt. A csomag feladásakor a GLS futárszolgálat e-mailben értesítést küld, hogy a következő munkanapon csomagod kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kapsz, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítést kapsz a futárszolgálattól. Az e-mailben megadott linken keresztül kiszállítási rendelkezést tudsz rögzíteni, melyben kérheted a kiszállítást egy másik időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban, illetve visszautasíthatod a csomag átvételét.
A GLS SMS-ben tájékozt a csomag kézbesítésének reggelén, emiben tájékoztat a csomagod azonosítószámáról, a kézbesítés várható idejéről, az utánvét összegéről és a futár elérhetőségéről. Amennyiben a futár nem talál a megadott címen, csomag kézbesítését másnap ismét megkísérli. A sikertelen kiszállítási kísérletek után a csomag visszaküldésre kerül. A megrendelés újraküldése kizárólag a vételár és a kiszállítási díj előzetes átutalása ellenében történhet. A kiszállítás a csomagfeladás napjától számítva 1-2 munkanap. Házhozszállítást kizárólag Magyarország területére vállalunk. 

2. Átvétel GLS Csomagponton - 270 településen több mint 650 átvevőhely. A megrendelt csomagot a kiválasztott GLS CsomagPontba a GLS futárszolgálat munkatársai szállítják ki. A kiszállítás díja az ország egész területén bruttó 1310 Ft, 20000 Ft feletti megrendelés estén díjtalan. A címzettnek a futárszolgálat SMS-ben küld tájékoztatást, ha az árut kiszállította a kiválasztott GLS CsomagPontba. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Utánvét fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, több üzletben bankkártyát is elfogadnak. A második és negyedik munkanapon ismételt értesítőt (e-mailt) küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van. GLS Csomagautomatába történő feladás esetén a feladható maximális csomag mérete: 42 cm magas * 51 cm mély* 39 cm széles. A kiszállítás a csomagfeladás napjától számítva 1-2 munkanap!

3. Átvétel FoxPost Csomagautomatánál. Országszerte több tucat átvételi lehetőség a bevásárló központokban, azok nyitvatartási idejében. A szállítási mód kijelölésekor megjelenő listából kiválaszthatod a megfelelő átvételi pontot. Csomagodat 3 napig van lehetőséged átvenni. Az átvételhez az átvevő telefonszáma és az SMS-ben kapott kód szükséges. A FoxPost automatáknál csak bankkártyás fizetésre van lehetőség, készpénzes fizetésre nincs! Az FoxPost automatára szállítás díj 977 Ft, 11000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. A kiszállítás a csomagfeladás napjától számítva 2-3 munkanap.

4. Személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség.

Át nem vett megrendelést csak akkor áll módunkban újraküldeni, ha a vételárat és a kiszállítási díjat előzetesen átutalod.
Sikertelen kézbesítés esetén az oda-vissza szállítás díját jogunkban áll áthárítani 
a Megrendelőre!